Snacks van de toekomst

toekomst snacks

Snackbar van de Toekomst komt voor de 2e keer naar het Innovatiefestival Midden-Groningen. De 1e keer hadden ze producten meegenomen die ontwikkeld waren met studenten van Hanzehogeschool Groningen en mbo Terra . Nu zijn ze terug met nieuwe snacks.

Snackbar van de Toekomst neemt je graag mee in de laatste ontwikkelingen binnen haar eigen voedselketen. Zo is Snackbar van de Toekomst lid geworden van de coöperatie de Graanrepubliek. Daar dragen ze bij aan het ontwikkelen van producten die gemaakt zijn van lokale ingrediënten. Hierdoor geven ze een positieve impuls aan de lokale economie. Alles in het kader van de eiwittransitie, waarbij het doel is om gezondere producten ontwikkelen voor zowel de mens als de natuur.

Op het festival worden verschillende snacks gepresenteerd die ook mogen worden geproefd. Daarnaast kun je aangeven wat voor gave snacks je zou willen ontwikkelen en wellicht kan dat ter plekke geregeld worden! Kijk voor meer informatie over Snackbar van de Toekomst op www.svdt.nu

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email